Sök Meny
Utvecklingsprojekt

Utvecklingsprojekt arbetsmarknad

Folkuniversitetet driver olika utvecklingsprojekt inom den sociala sektorn för att möta utsatta människors behov. En del projekt är lokala och andra innebär både nationellt och globalt samarbete med andra organisationer, företag och myndigheter.

Folkuniversitetet driver ett antal projekt som finansieras genom bland annat den Europeiska socialfonden, ESF. Vi har lång erfarenhet av utvecklingsprojekt med syfte att hjälpa långtidsarbetslösa och långtidssjukskrivna till arbete eller studier.

Etableringsprojektet, Stockholm, Södertälje

I etableringsprojektet samarbetar Folkuniversitetet och Arbetsförmedlingen i syfte ett du ska få förutsättningar att komma ut i egen försörjning.

KRITA, Stockholm

KRITA erbjuder kurser och workshops i konst och konsthantverk för ungdomar och vuxna med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller intellektuella funktionsnedsättningar. Du får utveckla ditt konstnärliga uttryck och lära dig om olika material och verktyg.

Uppdrag jobb, Mölndal

Att hitta nya lösningar för någon som gått utan jobb väldigt länge kan vara en tuff utmaning. Både för den berörde och för coachen som ska ge råd, inspirera och hjälpa till med nya kontakter. Men det går! Folkuniversitetets satsning Uppdrag Jobb är ännu ett bevis på att fokus på matchning, praktik och uppföljning ger resultat.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila