Sök Meny
Fler utbildningar och stöd

Fler aktiviteter för arbetssökande

Fler utbildningar och stöd för dig som är arbetssökande.

Grundläggande moduler, Arvika

I samarbete med Arbetsförmedlingen genomför Folkuniversitetet i Arvika utbildningen Grundläggande moduler.

Yrkes- och Studieförberedande Moduler (YSM), Trelleborg

Utbildningen Yrkes- och Studieförberedande Moduler (YSM) ger kompetenser för fortsatta studier eller anställning med ett innehåll som är anpassat efter dina behov. Detta är ett samarbete med Arbetsförmedling och efter avslutad utbildning ska du ha två konkreta studie- eller yrkesval.

Auktoriserad jobbexpert, Sundbyberg

Folkuniversitetet är en auktoriserad jobbexpert genom Sundbybergs stad. Här får du en egen handledare som hjälper dig till det jobb eller de studier som passar dig.

Jobbexpert, Nacka kommun

Folkuniversitetet är en auktoriserad jobbexpert genom Nacka kommun. Här får du en handledare som hjälper dig att få ett jobb som matchar din kompetens och dina intressen.

Ökad mångfald – ökad tillväxt (ÖMÖT), Visby

Ett projekt för dig som är arbetssökande och boende i Sverige men född utomlands. Vi samverkar med den gröna näringen, handeln och turistnäringen på Gotland, för att hitta en matchande praktikplats som passar just dig.

Kontinuerliga studiebesök, Kristianstad

Är du intresserad av att veta mer om våra utbildningar Korta vägen och Kontakttolk? Arbetsförmedlingen informerar om datum för nästa möjliga studiebesök hos oss.

Vardagssvenska i Helsingborg

För dig som vill bli bättre i svenska på ett annat sätt än sfi.

Ateljén i Växjö

Ateljén är en plats för att lära och växa genom handens arbete. Folkuniversitetets kreativa verksamhet i Ateljén syftar inte bara till att stärka enskilda individer i förmåga och hälsa. Den har också ett samhällsperspektiv och en ambition att skapa nya mötesplatser för människor och möjligheter att interagera i nya sammanhang.

Rehabträdgården på Granliden

Rehabträdgården på Granliden ingår i Region Skånes NUR projekt som innebär naturunderstödd rehabilitering i utvalda naturnära miljöer. Trädgården drivs av Folkuniversitetet tillsammans med Granliden.

Grundläggande kurs i idéutveckling, Kalmar

Är du uppfinningsrik, kreativ, entrepenör eller har du intresse av att förverkliga någon av dina idéer?

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila