Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Färg och ljussättning i inredning

Färg och ljussättning i inredning

På den här kursen får du mer kunskap om ljus och hur belysning kan användas i inredning och hur olika färgsystem fungerar.

Målgrupp och förkunskaper

Kursen vänder sig till dig som inte har några förkunskaper eller har gått vår kurs Homestyling och vill lära dig mer om hur man kan skapa en harmonisk och unik inredning med hjälp av färg och ljussättning.

Kursinnehåll och upplägg

Målet är att lära dig grunderna inom färglära och ljussättning för heminredning och offentlig miljö. Fokus ligger på heminredning. Kursen består av föreläsningar, praktiskt arbete samt gemensamma diskussioner. I de praktiska momenten får deltagarna ett mindre projekt att arbeta med. Inom färglära pratar vi om olika färgsystem och hur de fungerar, t.ex. NCS systemet. Genom de praktiska övningarna får du förståelse för hur färg kan användas i rumsgestaltning. Belysningsläran innehåller föreläsningar om ljus och hur belysning kan användas i inredning. Gruppen består av upp till 10 deltagare.

Studiematerial

Kompendium ingår i kursavgiften. Du behöver ha med dig inredningstidningar och foto på ett rum som du önskar få en bättre ljussättning på. Övrigt material finns att låna.

Utvecklingsmöjligheter

Efter kursen Färg och ljussättning i inredning kan du du fortsätta med kursen Inredningsplanering - grundkurs som passar både dig som är intresserad av heminredning som hobby och dig som vill lära dig grunderna för att söka vidare till längre utbildningar inom inredning. Du kanske vill lära dig att styla ditt hem, till exempel inför en visning? Då väljer du kursen Homestyling. Om du vill lära dig skissa digitalt väljer du kursen SketchUp - Inredning i 3D. Eller varför inte satsa ordentligt? Skicka in din ansökan till Arkitekturskolan STHLM som är en ettårig utbildning inom Arkitektur, Inredning, Landskap, Färg och Form och aktuella programvaror - en bra språngbräda för dig som vill in i branschen! Läs vidare om våra kurser och utbildningar här på hemsidan.

Länkar

Kursledare

Åsa Gramén Åsa Gramén är utbildad och verksam inredare/stylist och med en stor passion för allt inom ”interior design” har Åsa Gramén åtagit sig uppdrag likt designa Fred Perry butik,... Läs mer om Åsa Gramén

Har du frågor?

Kontakta
Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Kursstart
12 apr 2018
Slutdatum
3 maj 2018
Antal veckor
4 veckor
Tider
To 18:00 - 20:15
Studietimmar
12
Tillfällen
4 st
Arr nr.
923931
Platser kvar
Ja
Pris
1 800 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ oss!

@folkuniversitetetstockholm

 Twitter@Folkuniv_sthlm

Facebook Folkuniversitetet Stockholm folkuniversitetetstockholm

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners