Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Homestyling - Styla ditt hem NYHET

Homestyling - Styla ditt hem NYHET

Går du i säljtankar? Att styla sitt hem inför en försäljning kan öka priset enormt mycket. Professionell homestyling kostar mycket, men med vår kurs lär du dig att göra det själv. Eller kanske vill du bara få tips på hur du med enkla medel kan göra förändringar i ditt hem. Vår kursledare dig konkreta råd och massor av inredningskunskap och inspiration.

Målgrupp och förkunskaper

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig hur du kan styla ditt hem på egen hand inför din bostadsförsäljning och även till dig som med enkla medel vill skapa ett trivsamt och fint hem. Inga förkunskaper krävs.

Om homestyling

Homestyling handlar om att förmedla en känsla och tilltala våra sinnen. Ge hemmet karaktär och en personlighet. Att framhäva de största fördelarna med din bostad för den tilltänkta målgruppen. Det kan innebära såväl ny ljussättning, ommöblering och ommålning som städning och borttagning av överflödiga saker eller inköp av nya. Du får bara en chans att göra ett första intryck. Därför är det viktigt att den rätta känslan infinner sig redan när köparen köparen kliver över tröskeln. Rätt utförd styling leder till att bilderna som fotograferna tar väcker ännu mer intresse och bidrar till att fler spekulanter besöker visningen. Spekulanterna får också ut mer av visningen när bostaden träder fram bättre, den bästa disponeringen av ytorna syns tydligt och spekulanterna börjar "flytta in mentalt".

Kursinnehåll och upplägg

Du arbetar i grupp under kursledarens handledning och detta varvas med föreläsningar och gemensamma genomgångar för hela gruppen. Gruppen består av upp till 12 deltagare.

Kursmaterial

Kursledaren tillhandahåller en del av kursmaterialet, men några saker behöver du ta med själv. Det handlar framför allt om blyertspenna, radergummi och anteckningsblock.

Fortsättningsmöjligheter

Du som vill arbeta som inredningsstylist går vidare med kursen Så blir du inredningsstylist och du som vill rikta in dig mer på heminredning väljer kursen Inredning – inred som proffsen, som finns både som en kortare helgkurs och en längre kvällskurs med lite olika upplägg. Du som vill fördjupa dig inom färg och ljus väljer kursen Färg och ljussättning för inredning. Vill du satsa mer vill vi tipsa om Arkitekturskolan STHLM som har en ettårig utbildning inom Arkitektur, Inredning, Landskap, Färg och Form och aktuella programvaror - en bra språngbräda för dig som vill in i branschen! Läs vidare om våra kurser och utbildningar här på hemsidan.

Länkar

Kursledare

Viveka Holmberg Viveka är inredare/stylist och projektledare med lång erfarenhet i branschen. Läs mer om Viveka Holmberg

Har du frågor?

Kontakta
Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Kursstart
25 sep 2018
Slutdatum
25 sep 2018
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
37 dagar
Tider
Ti 18:00 - 21:00
Studietimmar
4
Tillfällen
1 st
Arr nr.
955722
Platser kvar
Ja
Pris
600 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ oss!

@folkuniversitetetstockholm

 Twitter@Folkuniv_sthlm

Facebook Folkuniversitetet Stockholm folkuniversitetetstockholm

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners