Sök Meny
Gymnasieutbildning på Folkuniversitetet

Gymnasieutbildning på Folkuniversitetet

På Folkuniversitetets gymnasieskolor är det viktigt med goda lärmiljöer. Det är också vår gemensamma målsättning, att varje skola ska präglas av en atmosfär där studiero och personligt bemötande går hand i hand.

Om gymnasierna

Folkuniversitetets gymnasieskolor erbjuder olika programinriktningar med fokus på bred allmänbildning och spetskunskaper för fortsatta studier.

På varje skola jobbar vi för att elever, lärare och skolledning ska ha ett nära samarbete. Denna samsyn har vi delat sedan vi öppnade våra första gymnasieskolor 1994. Det är ett fungerande koncept och något som vi vet främjar till att både elever och personal utvecklas.

Folkuniversitetet är en ideell stiftelse. Vi har drivit gymnasieskolor sedan 1994.

AlmaAkademin

Ett universitetsnära gymnasium mitt i Karlstad.

Einar Hansengymnasiet

Välkommen till Einar Hansengymnasiet, en liten skola mitt i centrala Malmö. Här samlas nyfikna naturvetare och samhällsvetare för att skaffa sig den kunskap och utbildning som krävs för att ta sig vidare till universitet och högskola. Och för att ha riktigt kul under tiden, förstås!

Folkuniversitetets gymnasium i Trollhättan

Välkommen till skolan mitt i händelsernas centrum. Tillsammans skapar vi en konkurrenskraftig gymnasieutbildning som gör dig väl förberedd för vidare högskolestudier.

Johannes Hedberggymnasiet

Välkommen till Johannes Hedberggymnasiet, Helsingborgs äldsta friskola (1994).

Internationella Gymnasiet Uppsala

Kunskap känner inga gränser. På Internationella gymnasiet möter du världen i klassrummet och klassrummet i världen.

Kungstensgymnasiet

Mitt i Stockholm vid Odenplan ligger Folkuniversitetets gymnasieskola. I vår anrika skolbyggnad erbjuder vi Ekonomiprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet med Europaprofil samt Estetiska programmet med fördjupning inom fotografi.

Umeå Internationella Gymnasium

Vetenskaplighet, kreativitet humanism.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila